Novemberbreak London

Senaste veckan med start Halloween har vi haft en veckas lov. För min del började lovet med att mamma och Tage kom hit på besök! Fick krama dom igen, bjuda på äkta studentmat (pasta och tomatsås från påse) och visa runt på campus. Dessutom fick de uppleva halloween på skolan, vilket betydde utklädnader och extra god mat!
  
På söndagen bar det av mot Bergen, för att sen måndag morgon hoppa på tåget till Oslo. Tåget mellan Bergen - Oslo är topp-10 i värlen, och varför fick vi bekräftat när vi gled över Finse 1222 meter över havet! Tips tips om ni någon gång är i Oslo eller Bergen!
 
Tisdag morgon lämnade vi mamma och Tage och tog flyget till London! Under de tre hela och två halva dagar vi hade i storstaden hann vi med att turista vid London Eye och Big ben (bland annat), shoppa på Oxford street, besöka nåra (många!) bokaffäer i jakten på den perfekta dagboken, äta himelskt god mat på Camden Market och gå på musikal, närmare bestämt Wicked. Dessutom råkade vi hamna mitt i en stor protest under Guy Fawkes den 5 november och fick se vad jag tror är nästan hela Londons polisstyrka samlat på ett och samma torg.

Ha det bra ❤️
Allmänt | |
#1 - - Mamma:

Tack för besöket! En fantastisk upplevelse att se er fina "Flekke-bubbla" några dagar!! Och det skulle inte liksom bli tjatigt om du bloggade lite oftare..😀

#2 - - Anonym:

Vad kul med nytt blogginlägg! Du får gärna skriva oftare... :) /Maria

Upp