Sen senast

Oj här flög en vecka förbi utan att bloggen har fått dessmera uppmärksamhet! Egentligen har inte så mycket hänt sen senast, inte annat än den vanliga allt-på-en-gång-rytmen som vi har här. Som i och för sig är himla trevlig men kan vara ganska utmattande ibland. Därför är det himla skönt att vi denna vecka har PBL - Project Based Learning. Det betyder att en stor del av invånarna här i vår lilla bubbla är iväg på diverse äventyr. Vi har några som hoppade på ett flyg till Berlin idag, några är iväg och surfar och några är på hajk. Själv är jag kvar på campus och har yoga hela veckan, vilket betyder en hel del stretching, träningsvärk i de där inre musklerna som får alltför lite uppmärksamhet i vardagen och dessutom himla god, hemlagad mat i vår yogalärares hus!
 
I fredags åkte vi nordiska elever plus de elever som läser norska på skolan iväg till Førde för att gå på teater, närmare bestämt en pjäs av Ibsen! Efter det bussades alla andra tillbaka till skolan, medan Magnea, Alberte och jag traskade iväg till Førde Pensjonat och checkade in för en weekend i Førde! Huvudmålet var shopping, god mat och lite off-campus-tid, och jag tror vi lyckades riktigt bra med det. En middag på kinesisk restaurang och några nya plagg senare var vi ändå nöjda att komma tillbaka till skolan och helt enkelt glida runt som vanligt.
 
Innan teaterpjäsen passade vi på att äta pizza, mums!
 
 
Väl hemma på skolan fick jag en lektion i sushitillagning med tillhörande smakprov efteråt. Det här fenomenet med "cultural sharing" har många positiva sidor!
Nagisa (Japan) och Meriem (Marocko)
Allmänt | |
Upp